nl | fr | de | es

Baindoux

We believe in marrying absolute individuality with conscious collective living‘ bij Baindoux. Wij weten dat je karakter niet kunt faken en dat authenticiteit in de genen zit. We willen dit benadrukken door mode te creëren met een onderscheidende en individuele uitstraling. Versterkt door een verrassingselement, gevonden in onverwachte kleine details.

Met flagship stores in Saint Tropez, Marbella, Knokke, Monaco & Lisabon opereert Baindoux in hetzelfde segment als #JAMES. Als gast van #JAMES the BnB Butler, ben je een speciale gast bij Baindoux, personal shopping & exclusieve deals zijn voorbeelden hoe ik mijn gasten net dat beetje extra bied in de samenwerking met dit snelgroeiende high fashion merk. Het combineren van onze beide netwerken vergroot de mogelijkheden voor mijn gasten en klanten van  Baindoux.

personal shopping bij Baindoux met #JAMES  is een van de privileges van een gast van #JAMES, ongeacht de dag of het tijdstip, het Baindoux team stelt de winkel exclusief voor jou beschikbaar! Geniet van een glas champagne terwijl je winkelt in alle privacy en comfort, download mijn app en ervaar deze unieke waarom te ontdekken Baindoux.

download

uw butler

personal
shopping
baindoux

Baindoux Beach Bag

#JAMES edition

Ik ben vereerd & vooral trots op deze speciale samenwerking tussen #JAMES the BnB Butler & Baindoux, de Baindoux Beach Bag, #JAMES Edition. Een gloednieuw product in de Baindoux collectie die we samen hebben mogen ontwikkelen. Een schitterende, exclusieve high fashion strandtas, volledig uitgevoerd in Baindoux Giza, de perfecte tas om samen met je geliefden te genieten van onvergetelijke momenten op het strand.

Het begon met een grap die werkelijkheid werd, het idee van de tas begon …… op het strand in St Tropez, niet veel later maakten de topontwerpers van Baindoux in Portugal de eerste tekeningen, de rest is (nu al) geschiedenis. Voor mijn gasten heb ik een limited edition ontwikkeld, unieke kleurencombinaties en stiksels. verdere personalisatie, voor net dat beetje extra, of om er dat persoonlijk unieke cadeau van te maken? Geen probleem, vraag mij naar de mogelijkheden.

Baindoux Knokke fashion JAMES the BnB Butler personal shoppen
error: sorry, my content is protected, copyrights applicable, all rights reserved #JAMES