HOUSEKEEPING

towel service

like a hotel‘  niks wassen, niks plooien, de luxe van mijn towel service. Een ruim pakket, hoge kwaliteit handdoeken; een mega grote strandhanddoek, douchehanddoek, kleine handdoek & een gastendoekjes per persoon, is service as standard voor elke gast. Bestel mijn towel service via mijn app.

RIDES

RIDE IN STYLE AROUND TOWN’ golfkar? Fiat 500 Abarth cabrio? Mini Cooper Works cabrio? Helikoptervlucht boven Knokke? #JAMES voorziet u zonder enig probleem in al deze wensen. Vraag mij naar de mogelijkheden, of reserveer deze rides via mijn app.

ROOMSERVICE

delicious seafood

THE BEST SEAFOOD IN TOWN‘ kraak verse oesters, langoustines, gegrilde kreeft of een monsterlijk lekkere plateau fruit de mer. Als gast van #JAMES geniet u ook thuis van alle heerlijke gerechten van the Memlinc Seafood, mijn roomservice bezorgt het met alle plezier. Bestel the Memlinc Seafood via mijn app.

ROOMSERVICE

WONDERFUL sUSHi

IT’S ALWAYS ZUSHI TIME‘  wie geniet er niet van overheerlijk, vers gemaakte sushi van Zushi Knokke. Al jaren een begrip in Knokke. Apero? In de zon aan uw strandcabine? Diner at home? Als gast van #JAMES geniet u ook thuis van alle heerlijke gerechten van Zushi Knokke, mijn roomservice bezorgt het met alle plezier. Bestel Zushi via mijn app.

ROOMSERVICE

breakfast deluxe

WHY GO OUT, WHEN YOU CAN STAY IN BED‘ de luxe van ontbijt service, delivered at your doorstep. Verse jus d’orange, verschillende oven verse sandwiches, een gekookt eitje, yogurt, vers fruit, zoetigheden, ham, kaas, confiture, alles wat u nodig heeft voor een heerlijke start van de dag. Bestel mijn breakfast service via mijn app.

ROOMSERVICE

home cooking

NOTHING BEATS A HOME COOKED DINER‘ de beste streekproducten, verse groenten, vlees wat je zonder te bakken al wilt eten, de lekkerste wijnen, samen culinair bezig zijn met familie & vrienden.  Als gast van #JAMES geniet u ook thuis van alle heerlijke producten van onder andere Traiteur Vandycke, mijn roomservice bezorgt het met alle plezier. Bestel uw ingrediënten via mijn app.

ROOMSERVICE

fill my fridgE

CIN CIN’ een gezellige apero thuis of aan uw strandcabine? Of gewoon een glaasje bubbels bij het ontbijt. Samen met Les Caves de Bordeaux Knokke verzorgt #JAMES een schitterend assortiment wijnen & champagnes, gekoeld in uw ijskast bij thuiskomst. Een nieuwe favoriet? Indien gewenst verstuur ik uw bestelling ook naar uw thuisadres. Bestel deze prachtige wijnen en champagnes via mijn app.

BEACH & SPORT

LET’S HIT THE WAVES’ Knokke & watersport, twee woorden welke onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zeilen, kitesurfen of wakeboarden, mogelijkheden in overvloed! Materiaal huren of les? Elke gast van #JAMES  heeft u toegang tot alle strandsporten via APPlause. Reserveer  uw sport naar keuze via mijn app.

ROOMSERVICE

ESPRESSO CUPS

BLACK GOLD’ Caffé Buscaglione, een premium, traditioneel Italiaans espresso merk met de bakermat in Rome, sinds 1899. Oorspronkelijk was Buscaglione de koffie van het Vaticaan. Als enige in vlaanderen heeft u via #JAMES te beschikking over deze heerlijk koffie voor Nespresso machines. Bestel deze heerlijke koffie via mijn app.

op alle reserveringen & diensten van #JAMES zijn voorwaarden van toepassing

full service
(ver)huren?

ervaar het gemak van full service (ver)huren via #JAMES. Mijn hele dienstverlening samengebracht in 1 handige app, download hem nu!

full service (ver)huren